Peter Prescription Laurence J. Peter

ISBN: 9780553111965

Published:

Paperback

224 pages


Description

Peter Prescription  by  Laurence J. Peter

Peter Prescription by Laurence J. Peter
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 224 pages | ISBN: 9780553111965 | 8.61 Mb

Met de publikatie van dit boek doet Laurence Peter een stap verder in zijn campagne ter bescherming van de wereld tegen de gevaren van het Peterprincipe. Zijn wetenschappelijk leven is nog steeds gewijd aan een vormingsprogramma voor het onderwijs.MoreMet de publikatie van dit boek doet Laurence Peter een stap verder in zijn campagne ter bescherming van de wereld tegen de gevaren van het Peterprincipe. Zijn wetenschappelijk leven is nog steeds gewijd aan een vormingsprogramma voor het onderwijs.

Uit zijn systematische analyse van de competentie in het onderwijs zijn veel van Peters panaceeën ontstaan, die in dit boek beschreven zijn. Hij behaalde een doctorstitel in de opvoedkunde aan de Washington State University, kreeg de Phi Delta Kappa-prijs voor wetenschappelijk werk, en geniet grote bekendheid door zijn gedegen opvoedkundige artikelen.Laurence Peter gebruikt zijn bekwaamheid voor het ontwikkelen van systemen ter verbetering van het onderwijs en het uitdenken van manieren om de valstrikken der incompetentie te vermijden.

Zijn bescheiden doel is de redding van de mensheid.In Het Peterprincipe heeft Laurnce Peter ons onthuld waarom alles altijd verkeerd gaat. Met dezelfde spitsvoindige humor en wijsheid beschrijft hij in dit nieuwe boek een aantal aan de praktijk ontleende technieken waarmee men kan zorgen dat het goed gaat.De wereld is er beter van geworden toen drie jaar geleden Het Peterprincipe gepubliceerd werd.

Het was geschreven door Laurence Peter en Raymond Hull, en heeft miljoenen lezers gevonden in meer dan vijftien talen. Het was in de trant van de klassieke satire: lichtvoetig maar serieus. Dat het boek zo opvallend goed is ontvangen bewijst wel dat het psychologisch en sociologisch verantwoord was. Zakenmensen en opvoeders hebben het principe ter harte genomen en het idee met succes gebruikt in hun eigen leven en in hun omgang met anderen.Dit nieuwe boek is veel ernstiger- het gaat verder, maar ook dieper dan Het Peterprincipe.

Toch geeft het zoveel humor als men maar wensen kan, en een praktisch programma voor ieder die incompetentie wil vermijden, het geluk wil vinden en naar een betere wereld toe wil werken.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Peter Prescription":


sd-studio.eu

©2010-2015 | DMCA | Contact us